четвер, 27 червня 2013 р.

Старт україно-польського проекту "Шкільна академія підприємництва-2"


На базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників 25-26 червня  відбулось навчання вчителів економіки та практичних психологів у рамках україно - польського проекту "Шкільна академія підприємництва-2". Даний проект спрямований на підтримку суспільно-економічного сталого розвитку України, шляхом реалізації заходів, які мають на меті підвищити рівень освіти і професійної кваліфікації вчителів через запровадження елементів підприємницької освіти учнів у школі.     
Для реалізації даного проекту в Черкаській  області залучені сім навчальних закладів. Наш ліцей представляли Надія Жуган, учитель економіки і Лідія Хоменко, практичний психолог.
З вітальним словом до учасників виступила Наталія Чепурна,  ректор Черкаського ОІПОПП, керівник проекту.
Мойсеєва Світлана, завідувач Центру Євроінтаграції та економічної освіти і Боголій Віталій, завідувач обласного центру практичної психології та соціальної роботи  ЧОІПОПП провели комплексний тренінг, який складався з психологічного модуля, економічного модуля та модуля, присвяченого створенню блогу.
У процесі роботи учасники мали змогу більш детально дізнатися зміст та мету україно-польського проекту, побачити своє місце в ньому, визначити свої пріоритети.
У ході тренінгу розглядались проблеми підприємництва та підприємливості, лідерства та мотивації, творчого мислення, програвались економічні та психологічні симуляційні ігри. Учасниками створено блоги Шкільних клубів підприємництва, проводилось навчання щодо створення і додавання сторінок, розміщення зображень, відео, створення та публікації постів про клуби.

Немає коментарів:

Дописати коментар