неділю, 13 квітня 2014 р.

Зірки Всеукраїнського олімпу


     Ліцеїсти гідно представили Черкащину на Всеукраїнській олімпіаді з економіки! Цьогорічна ХVІІ Всеукраїнська учнівська олімпіада з економіки пройшла на Волині у місті Луцьку. 
Баранова Олена, учениця 11 класу, член клубу підприємництва "Ерудит", неодноразова переможниця олімпіад, додала до своїх інтелектуальних досягнень 3-ю перемогу, здобувши абсолютну першість серед одинадцятикласників. Серед дев’ятикласників Галич Іван, учень ліцею, виборов ІІІ місце.  

Фінальний етап олімпіади проходив протягом п’яти днів. У ньому взяли участь 114 учнів майже з усіх областей України. Під час інтелектуальних змагань школярі продемонстрували високий рівень знань та практичних умінь і навичок із основ економіки. У рамках культурної програми олімпіади учасники познайомилися з історико-культурною спадщиною Волинського краю: здійснили екскурсії до історико-культурного центру «Поле Берестецької битви» та Колодяжненського літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, відвідали Луцький замок, Музей волинської ікони.
Церемонія урочистого закриття ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки відбулася 27 березня 2014 року у Волинському ліцеї-інтернаті. Переможців нагороджено дипломами МОН України та цінними подарунками від спонсорів «Укрсиббанку» і «ПриватБанку».
Гімн України всі школярі із різних куточків України співали (а не просто слухали), притискаючи долоню до серця. Ми горді з того,що у нас такі діти — Україна в надійних руках! Єдина, міцна, заможна і моральна Україна створюється зараз.
Ми пишаємося успіхами наших учнів, висловлюємо вдячність за їхню підготовку учителям і батькам!

Немає коментарів:

Дописати коментар